Allergia vizsgálat

Korunk népbetegesége az allergia ,a betegek száma robbanásszerűen megnövekedett az elmúlt években.

A fogászati beavatkozások során nagyon sokféle testidegen anyag kerül a szájüregbe,melyek közül számos allergizáló hatással bír. Ezért nem mindegy, milyen anyagokkal dolgozik a fogorvos.
Rendelőnkben olyan anyagokat használunk, melyek jelen ismereteink szerint legkevésbé ártalmasak a szervezet számára.

Intézetünkben lehetőség van:

1. a már  szájban levő anyagok egyéni károsító  hatásainak kimutatására: amnnyiben allergiára, intoleranciára utaló tünetek jelentkeznek a szervezetben, ( ínyelváltozás,nyálkahártya-, bőrtünetek, hajhullás,fejfájás, ízérzészavar, stb), biorezonanciás készülék segítségével kimutatható a szervezet harmonikus működését felborító oki tényező jelenléte és helye. Azonosítható a tüneteket kiváltó anyag , így egyértelművé válik, hogy mely anyagot kell eltávolítani, megszüntetni, hogy a szervezet kiegyensúlyozott működése helyreálljon.

2. a tervezett , felhasználandó anyagok előzetes toleranciavizsgálatára: a fogak helyreállítása, hiányok pótlása előtt a felhasználandó anyagot bevizsgálva megállíapítható a szervezet egyéni reakciója az adott anyagra. Amennyiben intolerancia az eredmény, a pótlást más anyagból kell készíteni.

*A szöveg nem tudományos értékű, a betegtájékoztatást szolgálja.


 

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT