Cím: 6726 Szeged Kállay Albert utca 7. | Tel: +36 (20) 3290-263 | Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Rólunk mondták

"Rendkívül precíz és alapos a Doktornő abszolút megfizethető áron. Mindenkinek ajánlom!"
(N.Ildi)


"Megmentette a fogamat, a korona teljesen olyan lett rajta, mintha saját fogam lenne és mindezt fájdalommentesen. Köszönöm szépen!"
(P.Gábor)

"Minden beavatkozásról részletes tájékoztatást kaptam, mind a lehetőségekről, mind azok előnyeiről és hátrányairól, rám bízva a választást. Én mindig érzéstelenítés nélkül kértem a kezelést és még így is alig éreztem fájdalmat.  A doktornő közben végig beszélt hozzám, tudtam mikor mi történik pontosan, mikor mit kell éreznem vagy érzek-e éppen fájdalmat. Mindennel maximálisan meg voltam elégedve, olyannyira hogy a gyermekeimet is ide hozom évenkénti fogászati ellenőrzésre." 

(V.Andrea)

 

"Tiszta, kellemes környezet és mosolygós személyzet fogadott  a rendelőben, ahol szakszerű kezelést kaptam. Mindenkinek ilyen fogászatot kívánok!!!" 

(B.-né F. Andrea)

 

"Már régóta esedékes fogkő eltávolítás miatt kerestem fel a rendelőt. Kezelésem előtt az asszisztens hölgy készségesen tájékoztatott annak menetéről, időtartamáról. Beszélgetésünk során a napi szájápolási rutinomról tett fel kérdéseket, illetve hasznos tanácsokkal egészítette ki azt. Megnyugtató volt, hogy a doktor úr a kezelés ideje alatt végig érdeklődött, hogy az adott momentum nem kellemetlen-e számomra. Távozásom előtt kedvesen tájékoztattak a kezelés utáni szükséges szájhigiéniai teendőimmel kapcsolatban, hogy az elvégzett beavatkozás eredményes maradjon." 

(P.Krisztina)

 

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT