Cím: 6726 Szeged Kállay Albert utca 7. | Tel: +36 (20) 3290-263 | Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Az egész családnak...

Rendelőnkben minden korosztály ellátását vállaljuk. Egyéni igényeknek megfelelő kezelést biztosítunk az egész családnak. Alapos vizsgálat után, gyerekek és felnőttek számára is érthető tájékoztatást nyújtunk, majd a kialakított kezelési terv megbeszélése után kezdünk hozzá az ellátáshoz.

Professzionális ellátás...

Klinikai gyakorlattal rendelkező szakorvosaink magas színvonalú, precíz, személyre szabott ellátásban részesítik pácienseinket, különös hangsúlyt fektetve a prevencióra és a felhasznált anyagok megválasztására.

Empátia-Türelem...

Pácienseinket nagy odafigyeléssel, türelemmel, empátiával fogadjuk, hogy a sokakat visszatartó félelmek, rossz emlékek feloldása után minél többen mosolyogva érkezhessenek újra vissza hozzánk a legközelebbi alkalommal.

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT