Biológiai diagnosztikával támogatott fogorvoslás

A biológiai fogászat holisztikus szemlélete az emberi szervezetet és a benne lejátszódó folyamatokat egésznek tekinti. Prof. Adloff idézete is ezt tükrözi: „Gondoljanak mindig arra, hogy minden egyes fog az egész emberrel áll kapcsolatban”.

Voll és munkatársai kimutatták, hogy kölcsönös kapcsolat van a fog és egyes szervek között, a fogakban, illetve a környezetükben lévő változások hatással vannak a test szerveire, a szervekben lezajló folyamatok pedig fájdalom vagy gyulladás formájában megmutatkozhatnak a fogakban és környezetükben. 

 

A biológiai fogorvoslás a nyugati fogorvoslás módszereit egészíti ki természetgyógyászati eszközökkel. Használ gyógynövényeket, homeopátiás szereket, kineziológiát, méregtelenítési eljárásokat, fémkivezetési módszereket  és biorezonanciát (MORA terápiát).

Fogorvosi kezeléseink kapcsán lehetőség van  az intézetünkben működő biorezonanciás MORA diagnosztika alkalmazására. A MORA készülék a betegségmegelőzésben, a korai felismerésben nyújt nagy segítséget, amikor a szervezetben még nincs jelen a betegség, csak a sejtek közti információ- és energiaáramlás szenved zavart, esetleg a hagyományos orvosi eszközökkel még ki sem mutatható a működési eltérés.

Biorezonancia segítségével természetgyógyász kollégákkal közösen felállított diagnózis alapján végezzük  a fogorvosi ellátást.

MORA diagnosztikára támaszkodunk:

  • góckutatás
  • allergiás folyamatok kimutatása
  • áram és feszültségmérés a szájüregben
  • szervezettel harmonizáló fogászati anyagok bemérése

felhasználandó anyagok toleranciavizsgálata - fertőzések kimutatása kapcsán.

MORA terápiás kezelést allergia esetén,  a szervezet méregtelenítésekor illetve nehézfémek, így például az amalgám kivezetésekor alkalmazzuk.

Elérhetőség:

www.mora2000.hu 

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT