Cím: 6726 Szeged Kállay Albert utca 7. | Tel: +36 (20) 3290-263 | Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Rendelőnk

 Szegeden- a napfény városában- kertvárosi, csöndes környezetben várjuk pácienseinket.  Rendelőnk 2002 óta áll minden korosztály rendelkezésére a fogorvostudomány több szakterületén.  Az általunk nyújtott kezelések során a hangsúlyt a színvonalas munkára és a személyes kontaktusra helyezzük.

Szeretettel várjuk minden nyugodt környezetre, odafigyelésre és türelmes, szakképzett orvosokra vágyó páciensünket. Többéves klinikai tapasztalattal rendelkező orvosaink magas színvonalon, egyedi igények figyelembevételével személyre szabott kezelést nyújtanak. Célunk, hogy a sokakat visszatartó félelmet az alapos tájékoztatás és empátia segítségével eloszlassuk, hogy a kezelés után mindenki elégedetten, mosolyogva távozzon rendelőnkből és a féléves ellenőrzésekre nyugodtan térjen vissza hozzánk.

Hisszük, hogy a folyamatos, magas színvonalú munka és a türelmes odafigyelés mindig meghozza a kívánt eredményt.

A várakozási idő nélküli kezelésmenetet előzetes időpont-egyeztetés alapján biztosítjuk. Épületünk földszintjén levő akadálymentesített fogorvosi rendelőnk mozgássérült betegeink számára is könnyedén megközelíthető.  A járművel hozzánk érkezőket gyógyközpontunk előtt ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk.

Jó kapcsolatot ápolunk az épületünkben működő természetgyógyászati rendelővel, ami lehetőséget nyújt számunkra a biológiai fogászat több területének művelésére is.

Megosztom...

PLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMITPLG_CONTENT_ITPSOCIALBUTTONS_SUBMIT